Gratis Dejtingsidor

Testade dejtingsidor: Vår analys: Länk
Match.com dejtingsida
  • Gratis registrering
  • 600 000 medlemmar
  • Betyg:♡♡♡♡♡

Genom åren har vi insett att allt fler dejtingsidor marknadsför sig som ”gratis” därav ökar sannolikheten att allt fler registrerar sig på sajten men känner sig lurade. Vi vet att definition på gratis är precis som det låter. Men vad är det som är gratis?

Skulle alla dejtingsajter vara kostnadsfria hade ingen av aktörerna klarat sig på online nätdejting. Många betonar ordet gratis på olika sätt, tex att de som registrerar sig och söker bland profiler efter en man eller kvinna. Vissa gratis dejtingsidor skapar generösa restriktioner och att gratis innebär att du kan kontakta några  sökande singlar dagligen på sajten utöver det att du måste betala för att fortsätta kontakta fler personer. Generösa restriktionen gäller alltid med 24 timmars intervaller.

Den generösa gratis dejtingsidor policyn erbjuds av några kända dejtingsidor medans majoritet av sajterna har strikt policy. Du registrerar dig gratis men ska du kontakta någon på sajten måste du köpa medlemskap.
Denna policyn skapar väldigt många besvikna användare samtidigt som medlemmarna blir mer passiva och inaktiva på sajten eftersom väldigt få vill betala för att dejta.

Våra erfarenheter är att det är acceptabelt att betala eftersom det kan anses att personen är mer seriös som verkligen söker kärlek, men därav kan man inte skapa mindre trovärdighet för en som inte har betalt för ett medlemskap.