Otrohetssajt i Sverige

Testade dejtingsidor: Vår analys: Länk
Match.com dejtingsida
  • Gratis registrering
  • 600 000 medlemmar
  • Betyg:♡♡♡♡♡

Sveriges första otrohetssajt lanserades 2010. Victoria Milan som fick mycket uppmärksamhet i media samt forum på internet, är företaget som skapar sex möjligheter. Victoria Milan är nordens första dejtingsida för gifta eller samboende som söker en diskret affär. Söker du ett äventyr eller lever i ett fast förhållande? Då är det extra viktigt att var anonym och detta erbjuder bland annat Sveriges första otrohetssajt. Majoriteten på otrohetssajten har i alla fall mycket gemensamt eftersom alla söker äventyr.

Snabbanalys av Victoria Milan
otrohetssajt– Bli medlem helt gratis
– 100% anonymt & konfidentiellt
– Möjlighet att ha privata bilder
– Auto-utloggning om du är inaktiv
– 220 000 medlemmar i Sverige

Pris information
1 månad – 349kr | 3 mån 244kr/mån
Läs mer om Victoria Milan

Definitionen att vara otrogen?
Alla tycker olika! Definitionen med att vara otrogen för mig kan vara så fort man pratar med någon annan medans vissa kan känna att en kyss är gränsen till otrohet. Alla människor har sina egna åsikter eftersom vi tänker olika. Börjar det bli standard med otrohet? Med tanke på att otrohetssajten i Sverige har över 220 000 medlemmar och lite över 1 miljon i Sverige har redan testat nätdejting.

Svenska otrohetssajter online

Victoria Milan är bland de sajter som funnits längst på marknaden. Självklart finns det fler, vi har dock inte testat de andra och därför skulle det vara omoraliskt att rekommendera något vi inte kan så för. Känner du att du vill ha spänning i livet och söker något tillfälligt eller sex äventyr då kan du bli medlem på dejtingsidan gratis och senare avgöra om du vill betala för ett medlemskap eller inte.

Buy Alprazolam

Världens största otrohetssajt Ashley Madison?
Vi har inte testat Ashley Madison men den har fått väldigt mycket uppmärksamhet i globala nyhetskanaler. Antal medlemmar är lite över 40 miljoner, skrämmande? En kvinna intervjuades varför hon var medlem på sajten. Svaret var självklart uppenbart:

”Jag är i ett äktenskap där känslorna förändrats för mig. Efter fler år var jag mer nyfiken om någon skulle kontakta mig eller inte. ”

Slutsats till varför otrohetssajter växer
Har man varit i en relation eller ett äktenskap där känslorna förändrats, då får man automatiskt mindre uppmärksamhet och upplever kanske att det inte finns någon utmaning. Vi tror bland annat att detta är en av anledningar till att antal medlemmar på otrohetssajten ökar – även i Sverige.

Dejtingkungs personliga åsikter

Absolut stödjer vi inte otrohet men för oss är det även viktigt att upplysa att det finns en otrohetssajt om det är vad du söker efter. Som nämnt tidigare så finns det olika skäl till att folk blir medlemmar på otrohetssajter men det är även möjligt att vara otrogen genom Dejtinkungs dejtingsidor genom att vara oärlig. Du kanske är bland dem som lever i ett olyckligt förhållande? Det är endast du som kan avgöra om du är lycklig eller inte. Är du olycklig, missnöjd eller har andra negativa tankar kring ditt förhållande så rekommenderar vi samtalsterapi. Eller så är du bland dem som älskar sin partner men söker någon att tillfredställa dina behov hos. Med andra ord, har alla sina egna personliga åsikter och anledningar! Men kom ihåg att det indirekt går att vara otrogen på vanlig dejtingsajt också genom att vara oärlig – svårare än så är det inte.