Dejtingsidan som borde testas

Det finns många olika dejtingsidor, men vilken borde verkligen testas? Rekommenderas för år 2014 & 2015?

Många dejtingsajter betyder fler möjligheter? Påståendet kan resoneras från olika vinklar men i slutändan ska ditt medlemskap gynna DIG och ingen annan. Du registrera dig för att lära känna nytt folk, skaffa vänner eller till och med att gå på en dejt. Alla som registrera sig har alltid en anledning. Antigen söker man vänner eller en dejt!

I år har vi fastnat för en dejtingsajt som vi har utvärderat och som är värt att nämna – Match.
De flesta känner till Match via TV reklam men även deras enorma exponering på nätet. Match är en seriös dejtingsida som har funnits länge (sedan år 2002) och personligen tycker vi att 1 månads medlemskap är resonligt nog värt att testa. Könsfördelningen är 50 % kvinnor och 50 % män, samt de har över 600 000 medlemmar. En sifo undersökning understryker även att 55 personer träffas via Match varje dag. Visste du att Match får 15 000 nya medlemmar varje månad enbart i Sverige?

Registrerar du ett medlemskap över en längre period så blir det billigare månadsvis, men att testa Match för enbart 1 månad kostar 299 kr (Standardprenumeration). Själva registreringen kostar inget men att betala för 1 månad är skäligt nog resonligt. Personligen vet vi att de som är villiga att betala för ett medlemskap är i alla mer seriösa och sannolikheten för ”aktiva” singlar på sajten ökar med tanke på att individen vill utnyttja det man har betalt för. Besök Match och utforska själv, de erbjuder även 3 månaders medlemskap som skapa bättre förutsättningar till att hitta vänner eller en dejt.

recomended datingsite 2014