Dating forum

Vårt  datingforum administreras av vår admin och du behöver inga inloggningsuppgifter. Enligt oss ska det vara enkelt och smidigt att kunna ta del av andras erfarenheter. Marknadsföring mot en specifik dejtingsajt är inte accepterat, vi vill sprida erfarenheter och inte ett varumärke.

Alla inläggen i forumet uppdateras regelbundet och där kan du följa oss dagligen. För att skapa trovärdighet inom onlinedejting behöver vi dina positiva och negativa erfarenheter så att alla andra kan del av kunskapen och få en mer inblick inom dejting.

Är du intresserad av att editera eller skapa ett inlägg så kontaktar du oss. Vi kommer att analysera ditt inlägg och därefter publicera det på sajten.  Vi värdesätter erfarenheter mer än fakta därav fortsätt sprid kunskap, glädje och kärlek!

Följande inlägg är publicerade:

 • DejtingKung
 • Artiklar | Dejting forum med erfarenheter
  Dejtingsidan för 2016Bästa dejtingsidan i år
  Var finns bästa dejtingsidan i Sverige som garantera en dejt? Vad innebär definitionen bästa dejtingsajt? Innebär det att du 100% hittar kärlek?..
  dejtingsajter3 Avgörande faktorer för att lyckas på en dejtingsida
  Enligt vår senaste undersökning är det 3 faktorer som avgör om du kommer att lyckas med online dejting eller inte. Kombinera våra 3 smarta tips och även du kommer att lyckas!..
  Dejtingpodden om nätdejtingDejtingpodden om online nätdejting 2016
  Efter mycket efterfrågan genom vår undersökning på hemsidan så har vi äntligen lanserat första dejting podcast inom nätdejting! Våra dejtingexperter tar upp följande i podden...
  Dejting experiment videoDejting experiment du inte får missa
  Nätdejting ska vara enkelt och smidigt men när kan det gå fel? Ta del av ett roligt experiment från USA som redan har fått över 20 miljoner visningar..
  4 veckors dejtDejten som fungerade i 4 veckor
  Samuel dejtade en tjej som bor i en annan ort & flirten varade endast i 4 veckor. Tillsammans har vi lyckats analysera och sammanfatta 5 faktorer som ledde till att det inte ”fungerade"..
  Är du singel?Hur länge har du varit singel?
  Varför finns det så många singlar undrar samtliga. Men frågan går inte att besvara utan att gräva lite djupare och analysera dejting ämnet från andra perspektiv som inte nödvändigtvis...
  tips dejting samtalsämneTips på bra samtalsämnen för din dejt
  När man ska gå på en dejt och framförallt för en oerfaren person vars det är sin första dejt så blir man alltid nervös av känslan att det inte finns mycket att prata om med den man träffar...
  nätdejtingNätdejting 2015
  Vi börjar med att summera år 2014 innan vi förutspår nätdejting får året 2015. Tittar man tillbaka på året som har gått så har det hänt många nya förändringar på nätdejtingfronten.
  nätdejting distansAtt nätdejta på distans
  Vad gör man när man har fått nog av ”utbudet” i sin egen ort? Jo, man gör det nästa bästa – söker profiler på närliggande orter man aldrig tänkt tanken att någonsin besöka.
  dejtingsajter3 uppenbara tecken på att din dejt inte är intresserad
  Genom att analysera situation på ett smart sätt så kan du verkligen förutspå hur din dejt kommer att sluta och därmed inte skapa för stora förväntningar i onödan.
  nätdejting säkerhetstipsSäkerhetstips vid nätdejting
  När det gäller säkerhet på internet och mer specifikt nätdejting så finns det ett par råd som vi på Dejtinkung.se starkt råder dig att följa och gärna i ordningen som vi beskriver.
  Dejtingsidor medlemskapBetala för medlemskap eller inte?
  Ska man verkligen betala för ett medlemskap på någon av de svenska dejtingsajterna?
  Så fort någon uttrycker sig ordet nätdejting så kopplas det direkt mot ordet ”kostar”.
  första dejten frågor8 Frågor du ska ställa under första dejten
  Vilka frågor ska man ställa vid första dejten med tanke på att jag enbart har kommunicerat via mejl samt några sms och enstaka telefonsamtal. Hur identifieras trovärdighet?
  DejtingsidaDejtingsidan som borde testas 2014
  Det finns många olika dejtingsidor, men vilken borde verkligen testas? Många dejtingsajter betyder fler möjligheter? Påståendet kan resoneras från olika vinklar...
  Dejtingsidor profilTips för en bra dejting profil
  Att vara anonym på internet är vardagligt och normalt.
  Vi delar med oss 3 tips som du bör tänka på för en attraktivare dejting profil.
  Att göra på första dejtenAtt göra på första dejten tips
  Lisa har valt att berätta om sin egna erfarenheter utifrån lite olika perspektiv.
  Första dejten kan skapa ett intryck inför en ny dejt eller ett indirekt ”hejdå”.
  Singel4 fördelar och nackdelar att vara singel
  Vi har lyckats kartlägga 4 saker de flesta inte uppskatta att vara singel,
  bl.a. genom tidigare analyser och relationsexperter.
  Nätdejting Är det lönt att ragga på nätet?
  Det finns väldigt många dejtingsidor på nätet och självklart registrera man sig på de som är mest seriösa. Men är det värt din tid?
  nätdejtaFör och nackdelar med nätdejting
  Det finns oändligt många fördelar att testa nätdejting jämfört med att utesluta trenden som blir populärare för varje år.
  Online dejting tips5 snabba om online dejting
  I snitt spenderar svenska singlar lite över 2 miljarder kronor på nätdejting per år. Nästan 1 miljon svenskar har testat nätdejting samtidigt som 6 av 10 är positiva till att flörta online.
  Bra dejtingsida att välja på VictoriaMilan, Firstdate eller 50plusMatch?
  Vilken av dessa 3 rekommenderas? Alla tre dejtingsidor är nischade och segmenterade mot specifika målgrupper.
  Singlar onlineNär är de flesta singlar online?
  Personligen tycker jag att de flesta registrerade medlemmar är passiva med sin aktivitet inom nätdejting, vilken dag brukar de flesta vara online?
  Singel men söker ingetTjej på dejtingsajt som söker inget?
  Jag är nog inte ensam om detta utan så fort man pratar med en tjej och efter några dagar frågar om att träffas så får man antigen inget svar eller så säger hon ”Jag söker inget”...
  Populära dejtingsidor Varför nätdejting blivit populärt
  Genom åren har nätdejting blivit allt mer populärt och vad är anledningen till det? Vi har följt utvecklingen inom onlinedejting i över 10 år.
  Ingen dateAlla skriver med den jag vill ha kontakt med
  Alla andra personer mejlar just den kvinnan/mannen jag försöker få kontakt med. Är detta slöseri med tid? Eller vad ska jag göra och hur ska jag göra det?