3 Faktorer – Ett måste för att lyckas med online dejting

Det spelar ingen roll om du är medlem på en eller flera dejtingsidor. Du kanske betalar för det ”bästa” medlemskapet och är trött att vara singel? Ska jag vara ärlig så spelar det ingen roll om du är registrerad på en betalsajt eller gratis dejtingsida. För året 2015 & 2016 är det garanterat 3 faktorer som avgör om du ska hitta kärlek genom nätdejting. Enligt vår undersökning de senaste tio åren vet vi att chansen till att bli kontaktad ökar om du följer vår check lista med 3 super viktigt tips!

1. Profilbild
Vi gjorde ett test genom att börja nätdejta utan profilbild. Totalt skickades 30 mejl och resultatet blev: ingen svarade! Profilbild är verkligen ett måste.

2. Presentationstext
Återigen mejlade vi 30 singlar med endast en profilbild men ingen presentations info. Utav 30 var det enbart 3 som började ”flirta”. Efter att ha skrivit ihop 7-8 rader blev responsen det dubbla.

3. Neutralt användarnamn
Registrera ett neutralt användarnamn. Bättre att du heter ”nina_79” än ”singel_blondie”.

Dejtingkungs egna erfarenheter

Dejtingsidor kungKombinera alla våra 3 punkter och du kommer att öka chanserna till en eller flera dejter. Cristiano Ronaldo är en av världens BÄSTA fotbollsspelar och du känner säker igen namnet. I videon längre ner gör han ett test genom att vara utklädd till en äldre gubbe och reaktionerna är precis som förväntade! Nästan ingen vill kommunicera men när han tar bort sitt skägg, då blir det kaos! Precis som Dejtingkung förutspår – Ett foto säger mer än tusen ord.