Bästa dejtingsidan – Finns den?

Var finns bästa dejtingsidan i Sverige som garantera en dejt? Vad innebär definitionen bästa dejtingsajt? Innebär det att du 100% hittar kärlek? Dejtingkung tycker att det är fel att ”klassificera” sig som bästa dejtingsida eller liknande, anledning? Indirekt lovar man mycket och skapar stora förväntningar för användaren. Ska du köpa en produkt på nätet erhåller du automatiskt garanti för produkten (för bästa köpupplevelse) men när det gäller online dejting så kan till exempel en som är intressant för mig finna dig helt ointressant.

Vi har testat flera dejtingsidor men vi rekommenderar en eftersom vi har inte lyckats utvärdera alla. Det kostar ingenting att registrera sig men vill du skicka meddelande så måste du betala en månadsavgift. Online dejting ska inte behöva kosta pengar men tänk tvärtom, är det gratis ökar sannolikheten till att ”inaktiva” och oseriösa profiler ökar. Det är stor skillnad att vara medlem på en sajt där du kan få 100 mejl om medlemskapet är gratis medans på en dejtingsida där du betalar en slant i månaden kanske du istället får 20 relevanta mejl/flirt som kan leda till något. Många kan nätdejta i flera timmar och därför råder vi dig att endast börjar med att registrera dig på max en dejtingsida hos Dejtingkung för att inte överdriva.


Vårt senaste test är Match.com

dejtingsidan match.com

 

Vår senaste undersökning! Visste du att..

Dejtingkung har 10 års erfarenhet av nätdejting och svenska dejtingsidor. Att var fjärde relation börjar på nätet vi du redan men det innebär även att i Sverige är lite över 20% av totala befolkningen sökande. Dvs. över 2 miljoner singlar! Genom vår egna erfarenhet vet vi att majoriteten söker kärlek genom dejtingsidor online! Vi har summerat en undersökning som visar att över 90% av våra besökare söker en dejt/partner/flirt. Över 60% vill ha första-dejten på en allmän plats.