Är det lönt att ragga på nätet?

 
Det finns väldigt många dejtingsidor på nätet och självklart registrera man sig på de som är mest seriösa, men att betala och flirta på en kvinna som får 50 stycken andra mejl från andra personer, är det värt din tid?

Det är verkligen svårt att ge ett konkret svar på frågan eftersom alla söker olika personligheter. Personligen tycker vi att det är lönt att flirta på nätet men om det förblir kortvarigt eller långvarit kan tyvärr ingen garantera. Tänk dig själv, du ser en attraktiv person ute på stan, går du fram och frågar om hans/hennes mobilnummer? Det kommer du aldrig att få, samt att du kommer att bli klassad som en ”player”.

Om du flirtar på gymmet, är det i princip omöjligt, också även på ett café. Med en väldigt liten sannolikhet kan du flirta med personen som jobbar som kassörer i en affär eller som servitris på en restaurang. Men chansen att få telefonnumret vid första mötet, finns inte. Detsamma gäller det på krogen, inte alla, men väldigt många är ute på krogen för att nöja sig med sina vänner.

Publika och allmänna platser skapar svårigheter för att flirta på en specifik person därav kan vi garantera dig att du hittar den specifika personen på ett forum, kanske ett reseforum eller på en mer allmän nischad dejtingsida. En person som du ser på en dejtingsida är mer eller mindre passiv och har inte bråttom med skapa en relation eller en vän.

Många resonerar att det får ta sin tid för att lära känna varandra. Att många övergår till nätdejting är för den passiva strukturen, men även möjligheten till att besvara en viss person när man själv känner för det och har viljan.

Du har inget att förlora! Om du enbart testar en kort period innan du utesluter den metoden, då har du uteslutit alla metoder inom online dejting och det är inte rättvist eftersom många har lyckats.