Alla skriver med den jag vill ha kontakt med!

50 stycken andra personer mejlar just den kvinnan/mannen jag försöker få kontakt med. Är detta slöseri med tid? Eller vad ska jag göra och hur ska jag göra det?

En kvinna får väldigt mycket uppmärksamhet på en dejtingsida och utan tvekan är detta sant. Via personlig erfarenhet vet vi att en attraktiv kvinna kan få väldigt många mejl och självklart skapas konkurrens och förr eller senare blir även du uttråkad för att du får ingen respons.

Självklart är det inget slöseri med tid, OM du sticker ut i mängden. Väldigt många skickar samma text genom frasen ”Heeej” eller ”Läget?” eller ”Hej vad gör du”? Komigen!

”Läget” är alltid bra, samt svaret på ”vad gör du” jo jag är en på en dejtingsajt och letar efter en seriös kille är nog svaret. Oftast med exakt samma fraser är det enkelt nog att personen svarar 1-2 mejl och raderar alla andra det vill säga, drar alla över en kant.

Det spelar faktiskt ingen roll om just den specifika personen får 10 stycken eller 50 stycken mejl, egentligen handlar det om att fånga dess intresse genom att skriva något unikt, intressant och smart. Framför allt SANNINGEN. Nätdejting är enklare än att flirta med tjej/kille i verkligheten. I verkligheten går du inte fram och säger ”läget” istället kanske du försöker få ögonkontakt och därav fråga som ”alltså jag känner igen dig” därmed får du henne/honom att tänka i 2 sekunder och kommunikationen startar, precis så fungerar online dejting.