Tjej på dejtingsajt som söker inget?

Jag är nog inte ensam om detta utan så fort man pratar med en tjej och efter några dagar frågar om att träffas så får man antigen inget svar eller så säger hon ”Jag söker inget”, Men vad gör du då på en dejtingsajt?

Klassikt svar, detta inlägget är noterat ur en killes perspektiv.
Att en tjej betonar att hon inte söker något men är singel och har registrerat sig på en dejtingsida som hon besöker minst 3 gånger i veckan, skapar stora funderingar. Varför har hon registrerat sig på en dejtingsida om hon redan har en kille, eller är singel men söker inget? Ingen logik! De flesta killar registrerar sig för att de söker i alla fall en dejt.

Oftast söker individen trygghet genom att skapa bekräftelse. Attraktionen leder till att hon får betydligt mer uppmärksamhet på nätet och det kan vara just det hon söker i första hand. Att hon är singel och ”söker inget” är inte realistiskt eftersom det finns väldigt många andra sajter som är mer inriktad som communitys med mindre flirt.

Vi har även märkt att en som påstår sig att ”jag söker inget seriöst” söker egentligen 100%, medans hon ger en sådan respons för att testa killen om hur pass seriös eller desperat han är. Tyvärr kan en sådan replik döda en diskussion på 1 sekund men på ett smart sätt kan du vinkla svaret mot en positivt respons och testa om hon verkligen menar det.

Läs gärna artikeln hos askmen.com om 10 signaler om att tjejen är intresserad eller inte men mer eller mindre söker alla ”något”, väldigt få vill vara ensamma!