4 fördelar och nackdelar att vara singel

Några trivs med att vara singel medans andra avskyr det. Att vara singel har sina fördelar som nackdelar. Alla hanterar ”status” situationen på olika sätt men vi har lyckats kartlägga 4 saker de flesta inte uppskatta att vara singel, bl.a. genom tidigare analyser och relationsexperter. Faktorerna är verklighetsbaserad från våra erfarenheter.

  • Film & TV – Självklart är det alltid trevligare att mysa och kolla på film med en partner, men att titta ensam har även sina fördelar
  • Ensamhet – Beroende på perioder, är det både positivt men även negativt. Ibland kan det bli ”för mycket” att vara med partnern medans tomhet och ensamhet kan även skapas om man är singel.
  • Vänner – När man har en relation blir det automatiskt att man har mindre tid för sina vänner eftersom man föredra att spendera sin tid med sin partner. Medans när man är singel då ger man all sin tid åt sin omgivning.
  • Frihet & Spontanitet – Du gör vad du vill, när du vill, hur du vill. Du har inget ansvar för någon annan att tänka på eller ta hänsyn till. Kan vara väldigt kul men i längden kan ”ensamhet” skapas.

Alla är olika, men är du singel och funderar på att registrera dig på några dejtingsidor, då bör du ta del av vår dejting lista.

 

Källa:
http://nyheter24.se/nyheter/trender/761911-tio-saker-du-inte-uppskattar-som-singel