Träning för bättre hälsa och självförtroende

Vi bombarderas dagligen med budskap om hälsa och träning. Man ska äta si och träna så. Det verkar nästan som att man lika gärna kan falla ner och dö om man inte följer alla råd som basuneras ut i tidningar och i TV-program . Klart är dock att träning faktiskt ger en bättre hälsa. Våra…

Otrohet – den nya trenden? 

Har otrohet alltid funnits i vårt samhälle? Eller har vårt teknologiska samhälle bidragit till utvecklingen av en trend som växer för varje år? Det är givetvis svårt att få svar på dessa frågor. Forskare gör olika undersökningar kring frågan vad otrohet är vad som är anledningen bakom. Tidningen Metro presenterande nyligen en undersökning. Forskaren Yogov fick fram att 25 %…

Därför ska du inte svara snabbt på alla meddelanden

På dejtingsidor händer det att man plötsligt får många meddelanden. Många uppskattar detta och börjar känna sig populära. Andra får en dålig känsla när de blir ”begravda” i alla dessa meddelanden som snabbt ramlar in i inkorgen. Ibland blir det så mycket att man inte själv hinner söka efter någon intressant eftersom att man bara…

Att hitta kärleken på dejtingsidor är vanligare än du tror

Antal dejtingsidor ökar på den svenska online marknaden. Idag finns det en dejtingsida för varje målgrupp, allt ifrån kristen dejting till vegandating. Online dejting börjar accepteras vilket märks tydligt med tanke på att allt fler hittar kärleken online. 2013 gjordes en undersökning kring dejtingtemat. Antal singelhushåll i Sverige står för över 37 %. Trots att…

5 vanliga misstag vid nätdejting

Se till att ha en bra profilbild! Ingen gillar att besvara någon som inte har profilbild och det spelar ingen roll hur fint ditt meddelande låter eller hur charmig du tycks vara jämfört med andra på nätdejtingsidan. Idag är ett generellt krav att ha åtminstone en profilbild och en bra sådan dessutom. Många vet inte…

Varför nätdejting är viktigt och varför du behöver det i ditt liv

Nätdejting har blivit extremt populärt de senaste åren och varje dag växer det ytterligare och skapar en större marknad med nya profiler. Men en fråga många ställer är– varför behövs det ens? Svaret bygger på tre väldigt viktiga anledningar: Människan tröttnar på trender och vill alltid prova något nytt och spännande. Man vill ge nätdejting…

Var finns bästa dejtingsidan i Sverige som garantera en dejt? Vad innebär definitionen bästa dejtingsajt? Innebär det att du 100% hittar kärlek? Dejtingkung tycker att det är fel att ”klassificera” sig som bästa dejtingsida eller liknande, anledning? Indirekt lovar man mycket och skapar stora förväntningar för användaren. Ska du köpa en produkt på nätet erhåller du automatiskt garanti för produkten (för bästa köpupplevelse) men när det gäller online dejting så kan till exempel en som är intressant för mig finna dig helt ointressant.

Vi har testat flera dejtingsidor men vi rekommenderar en eftersom vi har inte lyckats utvärdera alla. Det kostar ingenting att registrera sig men vill du skicka meddelande så måste du betala en månadsavgift. Online dejting ska inte behöva kosta pengar men tänk tvärtom, är det gratis ökar sannolikheten till att ”inaktiva” och oseriösa profiler ökar. Det är stor skillnad att vara medlem på en sajt där du kan få 100 mejl om medlemskapet är gratis medans på en dejtingsida där du betalar en slant i månaden kanske du istället får 20 relevanta mejl/flirt som kan leda till något. Många kan nätdejta i flera timmar och därför råder vi dig att endast börjar med att registrera dig på max en dejtingsida hos Dejtingkung för att inte överdriva.


Vårt senaste test är Match.com

dejtingsidan match.com

 

Vår senaste undersökning! Visste du att..

Dejtingkung har 10 års erfarenhet av nätdejting och svenska dejtingsidor. Att var fjärde relation börjar på nätet vi du redan men det innebär även att i Sverige är lite över 20% av totala befolkningen sökande. Dvs. över 2 miljoner singlar! Genom vår egna erfarenhet vet vi att majoriteten söker kärlek genom dejtingsidor online! Vi har summerat en undersökning som visar att över 90% av våra besökare söker en dejt/partner/flirt. Över 60% vill ha första-dejten på en allmän plats.

Det spelar ingen roll om du är medlem på en eller flera dejtingsidor. Du kanske betalar för det ”bästa” medlemskapet och är trött att vara singel? Ska jag vara ärlig så spelar det ingen roll om du är registrerad på en betalsajt eller gratis dejtingsida. För året 2015 & 2016 är det garanterat 3 faktorer som avgör om du ska hitta kärlek genom nätdejting. Enligt vår undersökning de senaste tio åren vet vi att chansen till att bli kontaktad ökar om du följer vår check lista med 3 super viktigt tips!

1. Profilbild
Vi gjorde ett test genom att börja nätdejta utan profilbild. Totalt skickades 30 mejl och resultatet blev: ingen svarade! Profilbild är verkligen ett måste.

2. Presentationstext
Återigen mejlade vi 30 singlar med endast en profilbild men ingen presentations info. Utav 30 var det enbart 3 som började ”flirta”. Efter att ha skrivit ihop 7-8 rader blev responsen det dubbla.

3. Neutralt användarnamn
Registrera ett neutralt användarnamn. Bättre att du heter ”nina_79” än ”singel_blondie”.

Dejtingkungs egna erfarenheter

Dejtingsidor kungKombinera alla våra 3 punkter och du kommer att öka chanserna till en eller flera dejter. Cristiano Ronaldo är en av världens BÄSTA fotbollsspelar och du känner säker igen namnet. I videon längre ner gör han ett test genom att vara utklädd till en äldre gubbe och reaktionerna är precis som förväntade! Nästan ingen vill kommunicera men när han tar bort sitt skägg, då blir det kaos! Precis som Dejtingkung förutspår – Ett foto säger mer än tusen ord.


Efter mycket efterfrågan genom vår undersökning på hemsidan och massor av mail så har vi äntligen lanserat vår första dejting podcast på Dejtingkung.se inom nätdejting! Våra kloka dejtingexperter har flera års erfarenhet av online svenska dejtingsidor och är ivriga att dela med sig av detta i dejtingpodden. Följande kommer de att ta upp i dejtingpodden:

– Undersökning på nätdejting i Sverige.
– Skillnaden mellan gratis dejtingsidor samt betal dejtingsajter.
– Tips på hur man lyckas på en dejtingsida.
..och en av dejtingexperterna berättar vilken reaktion han fick på en dejtförfrågan om frågan inte hade ställts på en nätdejtingsida!
ritalin
Tyvärr är podcasten borttagen

Självklart ser vi jättegärna fram emot att höra era åsikter! Skicka gärna ett mejl och berätta vad ni tycker om vår dejting podcast och vad ni vill höra för ämnen i framtiden? Eller berätta om era erfarenheter inom online dejting!

Att träffa någon via nätet är relativt enkelt men majoriteten föredrar attraktion för att ett förhållande ska fungerar. Oftast avgör profil bilden på dejtingsidan om vi ska skriva till personen eller inte. Faktum är att många är även skeptiska till om bilderna är nya eller gamla.

Ett dejting experiment gjordes i USA när en kvinna som hade stämt träff med 4 killar via nätet gjorde en ”make over” på sig själv för att analysera deras beteende och ytlighet. Klippet har fått över 20 miljoner visningar runt om i världen och nu kan du ta del av experimentet hos oss!