Nätdejting

Nätdejting har blivit mer uppmärksammat de senaste åren. Allt fler hittar sin kärlek på nätet och det är inte konstigt. Vi har nätdejtat i lite över 10 år och hos oss kan du läsa om nackdelar som fördelar med nätdejting. Följ våra tips och ta del av våra erfarenheter så kommer även du öka dina möjligheter till att skapa nya bekantskap eller hitta kärleken. Att över 1 miljon har testat nätdejting i Sverige enligt idg.se är imponerande men även skrämmande. Vi skyller på tekniken!

Vårt nätdejting test

Vi på Dejtingkung gjorde ett test i somras för att bekräfta och verifiera våra erfarenheter. Det började med en dejt (tyvärr får vi inte gå ut med hennes namn eftersom hon önskar att vara anonym). Vi träffades via en nätdejtingsida och efter några meddelande bestämde vi oss för att ses på ett café. Hon hade inte testat nätdejting tidigare och detta var första gången för henne. Eftersom då jag lyckades fånga hennes uppmärksamhet så frågade jag henne varför hon nätdejta?

Hennes förklaring var att hon var trött på bland annat krogen och testade nätdejting enbart för att hennes vänner hade väldigt positiva erfarenheter om det och att det även har blivit allt mer accepterat att träffa sin partner via nätet. Att fånga hennes uppmärksamhet på jobbet, gymmet eller i butiken skulle inte vara svårt men däremot tvekar hon om hon skulle våga ge ut sitt mobilnummer till en kille som hon knappt pratat med tidigare.

Summering med att nätdejta
Inte är det första gången vi gör ett test eller indirekt fråga ut hen vi är på dejt med, men det är viktigt att poängtera möjligheten och flexibiliteten som skapas med nätdejting. Det är betydligt enklare och smidigare att skriva till någon man tycker om på nätet. Du svarar på meddelanden när du vill till förmån av ditt eget intresse.

Vanliga nätdejting misstag du inte ska göra!

Dejtingbranschen omsätter över 300 miljoner kronor och siffran är ett starkt bevis på att majoriteten av singlar hänger på dejtingsidor. I alla nischer finns det seriösa som oseriösa företag och innan du registrera dig så måste du ha följande 3 faktorer i åtanke:

  1. Innan du registrera dig på en dejtingsida ska du läsa igenom villkoren och ha fullständig insyn i eventuella avgifter. Är du osäker så ska du mejla in till supporten för att få bekräftelse på mejl.
  2. Bind inte upp dig på flera månaders abonnemang! Egentligen vet du redan inom 1-3 månader om du ska fortsätta med nätdejting eller kanske testa någon annan dejtingsajt.
  3. Har du bestämt dig för att skapa ett medlemskap då måste du ladda upp en neutral profilbild på dejtingsajten. Utan profilbild är detsamma som att söka ett jobb utan CV!

Genom oss på Dejtingkung kan du ta del av våra erfarenheter och seriösa dejtingsidor som vi har analyserat och testat åt dig.