Tips för en bra dejting profil

Att vara anonym på internet är vardaglig och allt fler orkar inte ens skriva en presentation på dejtingsidan. Har du ingen presentation, då blir det automatiskt att många bedömer dig via din profil bild. Självklart vill man skapa attraktion men att kombinera med en kort presentation skapar fler möjligheter till en dejt. Vi delar med oss 3 tips som du bör tänka på för en attraktivare dejting profil när du nätdejta.

Bra användarnamn
Användarnamn spelar faktiskt stor roll inom nätdejting. Till exempel heter du ”super sexy” då kan de flesta anse att du gillar att skryta medans har du ett mer neutralare alias som ”ems_30” då kan du anses ”mer seriös” på sajten. Tyvärr är det lätt hänt att många bedömer en person från deras alias namn på dejtingsidan – som kan anses vara fel.

Ärlig profil
Skriv en bra och ärlig presentation på vad du söker och vem du är. Du behöver inte vara 100% seriös utan va även lite komisk så att andra nätdejtare kan skapa en bild av dig att du är både seriös men även rolig/livsnjutare.

Profil bild
Ett faktum som många håller med om är att, har du ingen profil bild då får du ingen uppmärksamhet. Man vill se vem man skriver med och ha en uppfattning om personen. Använd minst en bra profil bild och har du flera bilder då kan du utöka ditt foto album.

Slutsats
Med tanke på att alla är anonyma på nätet så är dessa 3 faktorer viktiga när du nätdejta. Ett bra komplement av ovanstående tips skapar bättre förutsättningar till en dejt. Viktigaste är att vara ärlig, försiktigt (läs mer om våra säkerhetstips vid nätdejting) men främst av allt – ha kul!