Om oss

Vi var ett gäng singel killar som var trötta på att leva ensamma som singlar. Vi bestämde då för att testa lyckan på internets dejtingsidor och satte igång vårt letande efter en bra dejtingsida redan 10år sedan. Om du tidigare kommer ihåg var lunarstorm väldigt stort men även playahead det var våran början därav gick åren, samtidigt som man själv gick på dejter till och från med olika personligheter till helt ”skumt” folk. Både lunarstom och Playahead dog ut precis som Hi5 började försvinna och allt större aktörer som tidigare Spray tog över marknadsandelarna i Sverige. Plötsligt var det ”accepterat”  bland allmänheten att träffa sina partner online och branschen exploderade samtidigt som Facebook slog in trenden med online kommunikation.

Genom åren har vi upptäckt hur olika dejtingsidor fungerar. Alla dejtingsidor har olika struktur, upplägg, månadsavgifter m.m. Vissa är jätte seriösa medans andra är mindre seriösa. Efter att ha följt utvecklingen vet vi personligen att allt fler är vilse inom online dejting. Frågor som: Hur ska man veta vilken som är bäst? Hur mycket kostar de i månaden? Finns det matchmaking? Vad är matchmaking? Är det riskabelt att dejta på internet? Dejtingligor som uppstår är det verkligen säkert att prata med en anonym framför datorn/mobilen? Hur vet jag att killen/tjejen jag pratar med är ärlig? Och mycket mer…!

10års erfarenhet av nätdejting beslutade vi för att starta upp en transparent & informativ hemsida tillsammans där vi samlar all nödvändig information som just du skulle behöva för att lyckas med din dejt. Vår målsättning är att alla ska kunna sprida sina erfarenheter på vårt forum. Forum administreras endast av vår admin, anledning är enkel; vi vill inte att vi eller någon annan extern marknadsförare favorisera en specifik dejtingsida för att ”lura våra besökare” att betala för något som inte är värt enligt oss.

Hos Dejtingkung finner du recensioner om dejtingsidor, dating forum där du kan dela med dig och ta del av andras dejt erfarenheter och funderingar samt mycket mycket mer! Just nu listar vi enbart fem dejtingsajter hos Dejtingkung.

Dejtingkung söker ständigt efter samarbetspartners, dejtingsidor, idéer eller övrigt som rör singel eller dejting på internet. Är det något du saknar här eller har några tips på förbättringar är du välkomna att kontakta oss. Efter stor förfrågan har vi även lanserat vår podcast om dejting som du absolut inte får missa!

Dejtingkung Video

Vår vision
10 års erfarenhet inom nätdejting och därmed ska vi vara ditt självklara val inom sökning av kärlek online. ”

Dejtingkung.se – Kung på online dejting såklart!