Victoria Milan, Firstdate eller 50plus Match?

Vilken av dessa 3 rekommenderas?

Alla tre dejtingsidor är nischade och segmenterade mot specifika målgrupper.

Till att början med är Victoria Milan en väldigt popular och känd dejtingsajt. För ett par år sedan när de lanserade sitt koncept fick de kritik eftersom sajten ansågs vara vilseledanden. Genom åren har flera nya sajter med liknande nischer etablerats. Victoria Milan skapar möjligheter för gifta och samboende att träffas och dejta. Sajten garanterar 100 % diskret anonymitet om så önskas. Självklart behöver du inte ha en relation för att bli medlem, som singel går det utmärkt att registrera sig och söka något tillfälligt.

50plus Match är en fantastisk sajt för målgrupp 50+ och har funnits sedan år 2008. Deras krav är att du måste vara minst 50år för att kunna registrera dig för att hitta kärleken eller en vän för livet. En av de bästa sajterna ur målgrupps perspektiv.

Firstdate riktar sig till dig som är mer flexible och kan vara intresserad av att träffa någon i Skandinavien. En stor andel av medlemmar är från Sverige men Firstdate försöker nischa sig mot hela Skandinavien för att skapa ett större utbud. De erbjuder även unik träffgaranti eftersom deras statiskt tyder på att 82 % av deras guldmedlemmar hittar oftast ”den rätte”.