Att nätdejta på distans

Vad gör man när man har fått nog av ”utbudet” i sin egen ort? Jo, man gör det nästa bästa – söker profiler på andra närliggande orter man aldrig tänkt tanken att någonsin besöka. Är detta en ny desperat situation eller ett beslut i rätt riktning? Nedan följer ett par exempel där nätdejting på distans kan fungera om båda parter verkligen försöker och gör det omöjliga till en möjlighet..

Innan man ens börjar söka profiler utanför sin ”comfort zone” dvs. ens hemort så bör man fråga sig själv: är du redo att resa åtminstone en gång? Någon måste ju ta första steget och frågan är om det är du och tänk om det blir intressant och det leder till fler träffar – därmed fler resor som antingen du behöver göra till en början men som sedan leder till att båda gör det med jämna mellanrum.

Dejtingkung.se kan intyga att svaret är: Ja, distansdejting fungerar. Många ser problemet med distans som en omöjlighet då båda inte hinner matcha varandras schema och om det ska fungera så går det bara att träffas på en helg då båda är lediga. Men det behöver inte nödvändigtvis betyda att man behöver åka 25 mil för att ta kopp kaffe och inse att resan var förgäves då det inte fanns någon kemi emellan eller att det inte klickade alls.

nätdejting

Vi lever in en modern tid & det finns många olika medel att lära känna varandra via ljud och bild. Vad man behöver göra är att ”värma upp” varandra inför en möjlig träff. Även tidigare gick detta men kanske inte lika enkelt och särskilt bra men nu har vi FaceTime, Skype och Viber och många fler gratisalternativ. Vi behöver bara byta våra kontaktuppgifter – och vips så är vi igång och kan se samt höra varandra för första gången utan att behöva åka så himla långt.

Dock måste man ha i åtanke att motparten inte automatiskt accepterar att testa video emellan bara efter en kort konversation. Det tar lika mycket engagemang och tid att vinna dennes förtroende oavsett om det är på distans eller inte. Så det gäller att försiktigt träda framåt. Visserligen betyder det inte heller att man enbart ska använda video metoden på profiler som befinner sig på distans. Det går lika bra och ibland leder det till snabbare resultat om man gör samma sak i sin egen planhalva. Komihåg att vara försiktig när du nätdejta, därmed kan du läsa mer om våra säkerhetstips vid nätdejting. Avslutningsvis så vill vi säga att sanningen ligger i oss själva alltså modern teknik – och inte vardagliga bortförklaringar..